Stuur me een bericht via het onderstaande formulier

Maar je kunt ook bellen op 0640798378 of mailen op info@bewustboomverzorging.nl

logo-bewust-boomverzorging

 

Een flinke boom stond nu nog voor onze uitbouw. Mijn collega tipte me Roel. In goed overleg begon hij met de klus. Na 3 uurtjes was hij klaar. Echt top!

Bas

logo-bewust-boomverzorging

Roël Joles gaf me uitgebreid en vriendelijk advies en klaarde de klus sneller dan gedacht. Uitstekende vakman, zou hem zo aan iemand doorverwijzen.

Noordman

logo-bewust-boomverzorging

Na de eerste kennismaking en uitgebreide toelichting van wat Roël ging doen, heeft hij vervolgens zeer kundig en bekwaam de boom in nog geen dag weten te verwijderen.

Dieko

logo-bewust-boomverzorging

Wij zijn enorm tevreden. Roël is een echte vakman, maar daarnaast ook vriendelijk, betrouwbaar en werkt de boel netjes af. Wat ons betreft een echte aanrader!

Kimby

logo-bewust-boomverzorging

De hoge bomen zijn in samenhang met een belendende boom gesnoeid en vormen nu één geheel. Verder is er weer licht en ruimte gekomen in de tuin zonder dat er kaalslag is opgetreden Wij zijn blij met Roël.

Klaas en Madeline

logo-bewust-boomverzorging

Meteen een afspraak gemaakt en een goede prijsafspraak. Keurig gewerkt, vakkundig, prettig in de omgang en een broodje bal na afloop gegeten in de tuin. Een echte aanrader om deze vakman in te schakelen.

Martin Onno en Felix

logo-bewust-boomverzorging

Roël heeft een uit de kluiten gewassen laurier in onze achtertuin grondig gesnoeid. Offerte vooraf duidelijk en goed geprijsd, communicatie prettig en snel. Snoei afval volledig opgeruimd, tuin erg netjes achtergelaten. Volgend jaar mag Roel weer komen!

Marieke

logo-bewust-boomverzorging

Roël, is een prettige man met veel vakkennis. Hij heeft mijn beide bomen weer mooi in vorm gesnoeid. Duidelijke communicatie, goede prijs en vakwerk. Top dus.

K.Engberts

logo-bewust-boomverzorging

Ik was echt superblij met Roël! Ze hebben de klus in 1 dag geklaard, terwijl anderen beweerden er 2 volle dagen voor nodig te hebben. Als je een boomverzorger nodig hebt, zou ik Roël zeker aanbevelen. Als mijn kastanjes weer aan de beurt zijn vraag ik hem sowieso!

M. Remmelink

logo-bewust-boomverzorging

Onze treurberk is weer helemaal blij. Mooi in model, vakwerk door geweldige mensen, die voor een nette prijs ook nog eens de boel netjes achterlaten.

A. Dubbeldam

Bewust Boomverzorging

Roël Joles

0640798378

Boswijklaan 5C

3941 ZM Doorn

info@bewustboomverzorging.nl

IBAN: NL36 INGB 0702 8410 99 t.n.v. RC Joles

Kvk: 66066794

BTW nummer: NL218566530B01