Duurzaam

Bewust Boomverzorging is een bedrijf dat bewuste keuzes maakt ten aanzien van natuurbehoud. Dit is terug te vinden in ons hele bedrijf en bij elke klus zullen we hier ook rekening mee houden. Concrete voorbeelden zijn:

  • Het gebruik van bio brandstoffen in onze machines.
  • Hergebruik van al het groenafval. Dit kan in de vorm van houtsnippers of stamdelen die weer worden gebruikt als energiebron. Een andere mogelijkheid is om een houtwal in de tuin aan te leggen, wat een prachthotel kan zijn voor insecten, vogels en egels.
  • Elke boom is een ecosysteem op zich, dus per boom kunnen we kijken wat de beste mogelijkheid is voor de boom zelf en de omgeving.

Persoonlijk

Een boom heeft vaak een belangrijke waarde in een tuin. Dit is een natuurlijke waarde, maar ook een persoonlijke waarde voor de mensen en kinderen die deze boom altijd hebben gezien en er misschien zelfs wel in hebben geklommen. Voor veel mensen zal het daarom prettig zijn als er iets achter blijft na de kap van een boom. Dit kan in veel verschillende vormen en kan verschillen tussen een blok uit de stam tot een nieuwe boomhut in een andere boom.

Bewust Boomverzorging helpt graag bij het bedenken van een passende en persoonlijke manier om de eventuele “leegte” van een gekapte boom te vullen. Na de kap van een boom kan er ook gekozen worden om een (meestal veel kleinere) boom te herplanten. Dit kunnen wij ondersteunen of volledig uitvoeren. Sommigen gemeentes stellen een herplant ook verplicht als voorwaarde bij de kapvergunning.

U kunt mij bellen voor alles in uw tuin wat leeft.

Bel me op 0640798378 of neem contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte.
Ik ben voornamelijk werkzaam in midden Nederland maar kan overal komen.

logo-bewust-boomverzorging

 

Een flinke boom stond nu nog voor onze uitbouw. Mijn collega tipte me Roel. In goed overleg begon hij met de klus. Na 3 uurtjes was hij klaar. Echt top!

Bas

logo-bewust-boomverzorging

Roël Joles gaf me uitgebreid en vriendelijk advies en klaarde de klus sneller dan gedacht. Uitstekende vakman, zou hem zo aan iemand doorverwijzen.

Noordman

logo-bewust-boomverzorging

Na de eerste kennismaking en uitgebreide toelichting van wat Roël ging doen, heeft hij vervolgens zeer kundig en bekwaam de boom in nog geen dag weten te verwijderen.

Dieko

logo-bewust-boomverzorging

Wij zijn enorm tevreden. Roël is een echte vakman, maar daarnaast ook vriendelijk, betrouwbaar en werkt de boel netjes af. Wat ons betreft een echte aanrader!

Kimby

logo-bewust-boomverzorging

De hoge bomen zijn in samenhang met een belendende boom gesnoeid en vormen nu één geheel. Verder is er weer licht en ruimte gekomen in de tuin zonder dat er kaalslag is opgetreden Wij zijn blij met Roël.

Klaas en Madeline

logo-bewust-boomverzorging

Meteen een afspraak gemaakt en een goede prijsafspraak. Keurig gewerkt, vakkundig, prettig in de omgang en een broodje bal na afloop gegeten in de tuin. Een echte aanrader om deze vakman in te schakelen.

Martin Onno en Felix

logo-bewust-boomverzorging

Roël heeft een uit de kluiten gewassen laurier in onze achtertuin grondig gesnoeid. Offerte vooraf duidelijk en goed geprijsd, communicatie prettig en snel. Snoei afval volledig opgeruimd, tuin erg netjes achtergelaten. Volgend jaar mag Roel weer komen!

Marieke

logo-bewust-boomverzorging

Roël, is een prettige man met veel vakkennis. Hij heeft mijn beide bomen weer mooi in vorm gesnoeid. Duidelijke communicatie, goede prijs en vakwerk. Top dus.

K.Engberts

logo-bewust-boomverzorging

Ik was echt superblij met Roël! Ze hebben de klus in 1 dag geklaard, terwijl anderen beweerden er 2 volle dagen voor nodig te hebben. Als je een boomverzorger nodig hebt, zou ik Roël zeker aanbevelen. Als mijn kastanjes weer aan de beurt zijn vraag ik hem sowieso!

M. Remmelink

logo-bewust-boomverzorging

Onze treurberk is weer helemaal blij. Mooi in model, vakwerk door geweldige mensen, die voor een nette prijs ook nog eens de boel netjes achterlaten.

A. Dubbeldam

Bewust Boomverzorging

Roël Joles

0640798378

Boswijklaan 5C

3941 ZM Doorn

info@bewustboomverzorging.nl

IBAN: NL36 INGB 0702 8410 99 t.n.v. RC Joles

Kvk: 66066794

BTW nummer: NL218566530B01