Het Team

Een boomverzorger werkt nooit alleen. Zelf zit ik vaak boven in de boom, terwijl er op de grond wordt gewerkt aan het netjes afvangen van takken het verzagen en opruimen. Goed grondpersoneel is op de eerste plaats essentieel voor de veiligheid. Maar ik kies mijn mensen echter niet alleen uit op spierballen en hun kunde met motorzagen en touwen. Ik vind het namelijk van belang dat iedereen in dit bedrijf met plezier samenwerkt. De goede samenwerking met ons hechte team maakt het elke dag weer zo leuk!

Omdat dit nog een jong bedrijf is, heb ik geen vast personeel en werk ik veel samen met verschillende zzp’ers uit mijn omgeving.

Roël

Na jaren ervaring en veel verschillende bedrijven gezien te hebben heb ik besloten een eigen bedrijf te beginnen. In dit bedrijf wil ik alle krachten van de verschillende bedrijven waar ik heb gewerkt samen bundelen. Het belangrijkste voor mij in dit bedrijf zijn tevreden klanten en personeel. Natuur is een van mijn passies en daarom heb ik er voor gekozen om dit bedrijf ook zo ecologisch mogelijk te maken!

Mijn andere passie is sport. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als Leraar Lichamelijke Opvoeding en ik heb deze twee mooie beroepen ook jaren naast elkaar gecombineerd. Momenteel vraagt het runnen van Bewust Boomverzorging zoveel aandacht van mij dat ik hiernaast niet meer vast voor de klas sta. Wel verzorg ik nog hier en daar met veel plezier inval lessen, workshop’s en schoolkampen.

Doron

De Heuvelrug Hovenier

Voor tuinaanleg, onderhoud en timmerwerk werk ik graag samen met mijn broer Doron Joles.
Zijn bedrijf heet De Heuvelrug Hovenier. De Heuvelrug Hovenier is een veelzijdig bedrijf dat zich richt op ontwerp, aanleg en onderhoud van natuurlijke tuinen. In de loop van de jaren heeft dit bedrijf een eigen stijl ontwikkeld die de moeite is om hieronder te bekijken!

deheuvelrughovenier.nl

Alexander

Een aantal jaren geleden ben ik, naast mijn studie in Delft, voor Roël gaan werken. In die jaren heeft hij mij veel geleerd en ben ik langzaam doorgegroeid tot zelfstandig klimmer. De affiniteit die ik heb met de natuur en buiten zijn is onlosmakelijk verbonden met de vele uren die ik heb doorgebracht in de bossen in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

Een belangrijke reden voor mij om dit werk te blijven doen is, naast het duurzame aspect van Bewust Boomverzorging, de werkwijze. Er wordt hard doorgewerkt, de snoei/kap van technisch lastige bomen wordt op een slimme en zorgvuldige wijze aangepakt en de manier van omgaan met elkaar en met de klant is te allen tijde respectvol.

Senne

Senne werkt ook al sinds het begin van Bewust Boomverzorging bij het bedrijf. Senne is de man van de grote kettingzagen, grote bomen, grotere stukken afhangen en eigenlijk alle POWERtools.

Naast het werk als boomverzorger geeft Senne ook nog kookworkshop’s. Dus voor alle vragen over kettingzagen EN gerechten kan je bij hem terecht…

Greagor

Met al meer dan tien jaar ervaring als hovenier kan Greagor bijna alles. Hij is een goede stratenmaker, is mede verantwoordelijk voor de tuinhuizen en schuttingen en heeft mij onder andere geleerd hoe je sedum daken maakt. Hij houd ook echt van planten en weet veel over permacultuur.

Bula

Bula is de jongste aanwinst van Bewust Boomverzorging. Zijn specialiteiten zijn vooral de graafwerkzaamheden en uiteraard de aquisitie.
Tijdens de gevaarlijke werkzaamheden verblijft Bula graag in de Bus of ergens op een rustig plekje aan de lijn. Tijdens het opruimen helpt hij graag mee om de takken een willekeurige kant op te trekken.

U kunt mij bellen voor alles in uw tuin wat leeft.

Bel me op 0640798378 of neem contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte.
Ik ben voornamelijk werkzaam in midden Nederland maar kan overal komen.

logo-bewust-boomverzorging

De hoge bomen zijn in samenhang met een belendende boom gesnoeid en vormen nu één geheel. Verder is er weer licht en ruimte gekomen in de tuin zonder dat er kaalslag is opgetreden Wij zijn blij met Roël.

Klaas en Madeline

logo-bewust-boomverzorging

Meteen een afspraak gemaakt en een goede prijsafspraak. Keurig gewerkt, vakkundig, prettig in de omgang en een broodje bal na afloop gegeten in de tuin. Een echte aanrader om deze vakman in te schakelen.

Martin Onno en Felix

logo-bewust-boomverzorging

Roël heeft een uit de kluiten gewassen laurier in onze achtertuin grondig gesnoeid. Offerte vooraf duidelijk en goed geprijsd, communicatie prettig en snel. Snoei afval volledig opgeruimd, tuin erg netjes achtergelaten. Volgend jaar mag Roel weer komen!

Marieke

logo-bewust-boomverzorging

Roël, is een prettige man met veel vakkennis. Hij heeft mijn beide bomen weer mooi in vorm gesnoeid. Duidelijke communicatie, goede prijs en vakwerk. Top dus.

K.Engberts

logo-bewust-boomverzorging

Ik was echt superblij met Roël! Ze hebben de klus in 1 dag geklaard, terwijl anderen beweerden er 2 volle dagen voor nodig te hebben. Als je een boomverzorger nodig hebt, zou ik Roël zeker aanbevelen. Als mijn kastanjes weer aan de beurt zijn vraag ik hem sowieso!

M. Remmelink

logo-bewust-boomverzorging

Onze treurberk is weer helemaal blij. Mooi in model, vakwerk door geweldige mensen, die voor een nette prijs ook nog eens de boel netjes achterlaten.

A. Dubbeldam

logo-bewust-boomverzorging

Goede communicatie, snel uitgevoerd, goede uitvoering.

Jeroen

logo-bewust-boomverzorging

Een hele goede vakman . Komt zijn afspraken na. Werk prima uitgevoerd tegen een prima prijs . Na afloop alles netjes achtergelaten . We kunnen deze vakman zeker aanbevelen . H.l.g. van Bekkum . de Meern

Hans

logo-bewust-boomverzorging

Klantvriendelijk, betrouwbaar, netjes, professioneel en goede prijs.

Lotte

logo-bewust-boomverzorging

Zeer capabele en goed gemanierde heren. Nette afspraken gemaakt. Zeer tevreden!

Anoniem

logo-bewust-boomverzorging

Prima. Klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd door een kundige en betrouwbare boomverzorger.

Jaap

logo-bewust-boomverzorging

Roël heeft snel gereageerd op onze aanvraag en heeft na telefonisch overleg de werkzaamheden met prijs netjes bevestigd per mail. Duidelijkheid en een nette prijs waren dan ook de doorslag om de opdracht aan Roël te geven.Over de werkzaamheden (snoeien boom met 2 man) zijn we zeer tevreden. Vriendelijke mannen die in goed overleg de werkzaamheden uitvoeren en de tuin opgeruimd achterlaten. Fijn dat deze vakmensen toch nog bestaan.

Ton

logo-bewust-boomverzorging

Ik ben zeer tevreden over Bewust Boomverzorging. De boom die moest worden gekapt stond op een lastig te benaderen plek en er moest rekening worden gehouden met 2 schuren. Bewust Boomverzorging heeft het karwei snel en vakkundig geklaard tegen een schappelijke prijs en op korte termijn. Als extra service, werd ter plekke nog een dode tak verwijderd. Ook de communicatie met Bewust Boomverzorging verliep soepel en vlot. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen en zou ze volgende keer opnieuw inhuren!

Anoniem

logo-bewust-boomverzorging

De opdracht is in alle opzichten prettig verlopen. Duidelijk in afspraken, snel tot plan gekomen, prettig contact, werk verliep volgens plan en problemen die zich voordeden onderweg werden vlot opgelost

Steven

logo-bewust-boomverzorging

Zeer correcte vaklui, die weten waar ze mee bezig zijn.
Prijsbewust, op tijd en zorgvuldig bij het opruimen van al het afval.
Gaan in toekomst zeker nog meer bomen voor mij snoeien en/of kappen.

Nick

logo-bewust-boomverzorging

Echte vakmannen, gaan heel precies en vakkundig te werk. Zeer tevreden!

Wim

logo-bewust-boomverzorging

Roël heeft me geweldig uit de brand geholpen. Eigenlijk kon hij niet, maar met wat inspanning van zijn kant is het toch gelukt op zeer korte termijn de werkzaamheden tot tevredenheid uit te voeren.

Anoniem

logo-bewust-boomverzorging

Uistekend. Klus viel wat tegen en was meer werk maar hebben dit perfect uitgevoerd. Echte vakmannen en zal ze zeker weer uitnodigen.

Pim

logo-bewust-boomverzorging

Vakkundig werk geleverd, efficiënt gewerkt, goede prijs, vriendelijke mensen

Bob

logo-bewust-boomverzorging

Wij hadden 2 bomen te snoeien, we zijn heel tevreden! Er is snel en netjes gewerkt en ook voor een goede prijs! Zeker een aanrader.

M de Jong

logo-bewust-boomverzorging

Roel en zijn collega hebben een uitstekende klus gedaan. Het was een flinke klus en het weer zat tegen, maar ze gaven geen krimp en werkten hard en zorgvuldig door. Zeer tevreden en wij gaan bij nieuwe klussen graag weer in zee met Bewust Boomverzorging. Daarnaast zijn het nette en sympathieke gasten.

Anoniem

logo-bewust-boomverzorging

Zeer correct in de communicatie, erg klantvriendelijk. Ze waren snel en veilig (beschermende kleding). Ook de buren - waar ze af en toe heen moesten - waren zeer te spreken over hun werkwijze. Absoluut een aanrader. Goede prijs/kwaliteit en erg goed werk afgeleverd. Toppie.

Ton

logo-bewust-boomverzorging

Een echte pro die snel en netjes werkt. Zijn prijsstelling is ook goed. Ik zou m zo weer inhuren.

Melies

logo-bewust-boomverzorging

Fantastisch werk geleverd op heel kort termijn, heel professioneel en alles netjes achtergelaten.

Pauline

logo-bewust-boomverzorging

Bijzonder goede ervaringen. Contact via tel/ app was efficiënt, prijs concurrerend en de werkzaamheden zijn uitgevoerd zonder enige op- of aanmerkingen mijnerzijds. Roel is vriendelijk doch professioneel.

De werkzaamheden bestonden uit het vellen en afvoeren van een grote Douglas (20m+) die dicht op het huis stond.

Niels

logo-bewust-boomverzorging

Dit is een vakman waar je blij van wordt! Vlotte communicatie en betaalbaar. De klus (het verwijderen van een boom) gebeurde snel en zorgvuldig. We hadden afgesproken dat ik zelf de takken zou afvoeren, maar omdat ze toch een hakselaar bij zich hadden boden ze aan om deze direct te verwerken, zonder meerkosten. Dat heb ik goedgemaakt met een dikke fooi ;-

Martin

logo-bewust-boomverzorging

Geweldig werk. Joel heeft in een ochtend met zijn 2 collega's mijn twee populieren voor de helft ingekort en alle zaken perfect opgeruimd en meegenomen. Plezierige manier van werken en communiceren. Aanrader!.

Ton

logo-bewust-boomverzorging

Roël is prettig in de communicatie, kon snel schakelen en heeft goed werk geleverd. Daarnaast bood hij ook een goede prijs aan. Aanrader!

Joost

logo-bewust-boomverzorging

4 juni 2018 treurwilg getrimp.100%tevreden geen blaadje meer te vinden!! Hard werkers alexander en de engelsman top!!

Petri

logo-bewust-boomverzorging

De mannen kwamen keurig op tijd. Werkten professioneel, binnen de opgegeven tijd en prijs, ruimden alles op en hadden geen tijd voor koffie omdat ze weer op tijd bij de volgende klant wilden zijn. Tja...als alle jonge vaklui zo werken dan staat dit land er puik voor.

Peter

logo-bewust-boomverzorging

Uitermate vakkundige en betrouwbare vakman/hovenier. Het geheel is tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Goede communicatie en zeer nette werker die zich correct aan de afspraken houdt.

Maurits

logo-bewust-boomverzorging

Top werk, leeg halen van de tuin is zeer snel gedaan en mooi grasveld voor terug gekomen. Ook nog een terrasje aangelegd.

Frank

Bewust Boomverzorging

 Roël Joles

0640798378

 

Alexander Kosterman

0613091684

 

Boswijklaan 5C

3941 ZM Doorn

info@bewustboomverzorging.nl

 

 IBAN: NL36 INGB 0702 8410 99 t.n.v. RC Joles

Kvk: 66066794

BTW ID: NL002324255B22