Over Roël

Na jaren ervaring en veel verschillende bedrijven gezien te hebben heb ik besloten een eigen bedrijf te beginnen. In dit bedrijf wil ik alle krachten van de verschillende bedrijven waar ik heb gewerkt samenbundelen. Het belangrijkste voor mij in dit bedrijf zijn tevreden klanten en personeel. Natuur is een van mijn passies en daarom heb ik er voor gekozen om dit bedrijf ook zo ecologisch mogelijk te maken!

Mijn andere passie is sport. Omdat ik niet wil kiezen tussen de bomen en de sport ben ik ook nog parttime Leraar Lichamelijke Opvoeding. Ik hou van fysiek werk en sportief bezig zijn, dus met deze combinatie ben ik erg gelukkig!

Grondpersoneel

Een boomverzorger werkt nooit alleen. Zelf zit ik boven in de boom. Onder mij wordt gewerkt aan het netjes afvangen van takken het verzagen en opruimen. Goed grondpersoneel is op de eerste plaats essentieel voor de veiligheid. Maar ik kies mijn grondwerkers echter niet alleen uit op spierballen en hun kunde met motorzagen en touwen. Ik vind het namelijk van belang dat iedereen in mijn bedrijf de bewuste kant van boomverzorging begrijpt.

Doordat ik nog een startend bedrijf ben heb ik geen vast personeel en werk ik veel samen met verschillende zzp’ers uit mijn omgeving.

De Heuvelrug Hovenier

Voor vast tuinonderhoud werk ik graag samen met mijn broer Doron Joles.
Zijn bedrijf heet De Heuvelrug Hovenier en Doron richt zich meer op het fijnere werk in de tuin dan Bewust Boomverzorging.

deheuvelrughovenier.nl

U kunt mij bellen voor alles in uw tuin wat leeft.

Bel me op 0640798378 of neem contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte.
Ik ben voornamelijk werkzaam in midden Nederland maar kan overal komen.

logo-bewust-boomverzorging

 

Een flinke boom stond nu nog voor onze uitbouw. Mijn collega tipte me Roel. In goed overleg begon hij met de klus. Na 3 uurtjes was hij klaar. Echt top!

Bas

logo-bewust-boomverzorging

Roël Joles gaf me uitgebreid en vriendelijk advies en klaarde de klus sneller dan gedacht. Uitstekende vakman, zou hem zo aan iemand doorverwijzen.

Noordman

logo-bewust-boomverzorging

Na de eerste kennismaking en uitgebreide toelichting van wat Roël ging doen, heeft hij vervolgens zeer kundig en bekwaam de boom in nog geen dag weten te verwijderen.

Dieko

logo-bewust-boomverzorging

Wij zijn enorm tevreden. Roël is een echte vakman, maar daarnaast ook vriendelijk, betrouwbaar en werkt de boel netjes af. Wat ons betreft een echte aanrader!

Kimby

logo-bewust-boomverzorging

De hoge bomen zijn in samenhang met een belendende boom gesnoeid en vormen nu één geheel. Verder is er weer licht en ruimte gekomen in de tuin zonder dat er kaalslag is opgetreden Wij zijn blij met Roël.

Klaas en Madeline

logo-bewust-boomverzorging

Meteen een afspraak gemaakt en een goede prijsafspraak. Keurig gewerkt, vakkundig, prettig in de omgang en een broodje bal na afloop gegeten in de tuin. Een echte aanrader om deze vakman in te schakelen.

Martin Onno en Felix

logo-bewust-boomverzorging

Roël heeft een uit de kluiten gewassen laurier in onze achtertuin grondig gesnoeid. Offerte vooraf duidelijk en goed geprijsd, communicatie prettig en snel. Snoei afval volledig opgeruimd, tuin erg netjes achtergelaten. Volgend jaar mag Roel weer komen!

Marieke

logo-bewust-boomverzorging

Roël, is een prettige man met veel vakkennis. Hij heeft mijn beide bomen weer mooi in vorm gesnoeid. Duidelijke communicatie, goede prijs en vakwerk. Top dus.

K.Engberts

logo-bewust-boomverzorging

Ik was echt superblij met Roël! Ze hebben de klus in 1 dag geklaard, terwijl anderen beweerden er 2 volle dagen voor nodig te hebben. Als je een boomverzorger nodig hebt, zou ik Roël zeker aanbevelen. Als mijn kastanjes weer aan de beurt zijn vraag ik hem sowieso!

M. Remmelink

logo-bewust-boomverzorging

Onze treurberk is weer helemaal blij. Mooi in model, vakwerk door geweldige mensen, die voor een nette prijs ook nog eens de boel netjes achterlaten.

A. Dubbeldam

Bewust Boomverzorging

Roël Joles

0640798378

Boswijklaan 5C

3941 ZM Doorn

info@bewustboomverzorging.nl

IBAN: NL36 INGB 0702 8410 99 t.n.v. RC Joles

Kvk: 66066794

BTW nummer: NL218566530B01