A.G.

Onze treurberk is weer helemaal blij. Mooi in model, vakwerk door geweldige mensen, die voor een nette prijs ook nog eens de boel netjes achterlaten.

Sjaak en Cora

De boom in ons achtertuintje werd te groot; hij nam te veel (zon)licht weg. Wij zagen Roël een boom neerhalen bij onze buren. Hij kon toen direct bij ons de situatie bekijken. Korte tijd daarna heeft Roël onze boom gekapt. Meestal gaan snel werken en kwaliteit niet samen, maar bij Roël wel. Een echte vakman!

Martin, Onno & Felix

Roel via marktplaats gevonden, eigenlijk had hij mij gevonden omdat ik een foto had geplaatst om een grote conifeer van ruim 20 meter te laten verwijderen. Meteen een afspraak gemaakt en een goede prijsafspraak. De boom was er in een ochtend uit, keurig gewerkt samen met mijn zonen, erg goede uitleg naar mijn zonen van 17 jaar zodat hij in de boom kon blijven en zij de motorzaag konden bijvullen met olie en benzine. Keurig gewerkt , vakkundig, prettig in de omgang en een broodje bal na afloop gegeten in de tuin. Een echte aanrader om deze vakman in te schakelen.

Klaas en Madeline

We hebben Roël benaderd om een paar hoge bomen te snoeien. Samen door de tuin lopend en onze wensen besprekend is dat aangevuld met ander snoei- en rooiwerkzaamheden. De hoge bomen zijn in samenhang met een belendende boom gesnoeid en vormen nu één geheel. Verder is er weer licht en ruimte gekomen in de tuin zonder dat er kaalslag is opgetreden: gespaard wat gespaard kon worden en geschoond om leuke borders te maken. Gezien de grond structuur (stugge klei) wordt die volgend voorjaar eerst vakkundig door Roël verbeterd. De beplanting die we nog gaan uitzoeken zal door Roël worden afgehaald bij het tuincentrum en aansluitend op de grondverbetering door Roël geplant worden. Wij zijn blij met Roël.

H.l.g. van Bekkum . de Meern

Een hele goede vakman . Komt zijn afspraken na. Werk prima uitgevoerd tegen een prima prijs . Na afloop alles netjes achtergelaten . We kunnen deze vakman zeker aanbevelen

A. Dubbeldam

Onze treurberk is weer helemaal blij. Mooi in model, vakwerk door geweldige mensen, die voor een nette prijs ook nog eens de boel netjes achterlaten.

D. Does

Top! Denkt mee, is flexibel, communiceert goed voor- en achteraf, werkt veilig en geeft goed advies. Volgende keer bel ik Roël weer op bij een klus!

M. Remmelink

Ik was echt superblij met Roël! Ik had al een paar offertes aangevraagd maar vond de prijzen steeds veel te hoog, of ik had geen goed gevoel bij de vakman. Roël kwam al heel snel kijken hoe het er in het echt uit ziet en we hebben meteen een datum gepland. Voor die tijd heb ik nog met hem gebeld om het een en ander te wijzigen, en op mijn plannen dacht Roël heel goed mee. De dag zelf kwam met 2 mannen, beide ook heel aardig en professioneel. Ze hebben de klus in 1 dag geklaard, terwijl anderen beweerden er 2 volle dagen voor nodig te hebben. Als je een boomverzorger nodig hebt, zou ik Roël zeker aanbevelen. Als mijn kastanjes weer aan de buurt zijn vraag ik hem sowieso!

K.Engberts

Roël, is een prettige man met veel vakkennis. Hij heeft mijn beide bomen weer mooi in vorm gesnoeid. Duidelijke communicatie, goede prijs en vakwerk. Top dus.

Marieke

Roel heeft een uit de kluiten gewassen laurier in onze achtertuin grondig gesnoeid. Offerte vooraf duidelijk en goed geprijsd, communicatie prettig en snel. Snoei afval volledig opgeruimd, tuin erg netjes achtergelaten. Volgend jaar mag Roel weer komen!

Arie

Roël Joles is een vriendelijke en correcte boomverzorger die door zijn professionele aanpak de dode takken in de oude linde snel en efficiënt heeft verwijderd. Ook heeft hij de stam “geschoren” waardoor deze weer goed zichtbaar is. Het afkomende groen en de dode takken heeft hij tenslotte keurig afgevoerd en ziet de boom er weer “top” uit. Kortom: als je een goede boomverzorger zoekt, is zijn bedrijf “Bewust Boomverzorging” een betrouwbaar adres! Utrecht, Arie K.

Frank

Top werk, leeghalen van de tuin is zeer snel gedaan en mooi grasveld voor terug gekomen. Ook nog een mooi terrasje aangelegd.

Suzanne

Roël heeft met zijn team mijn Berkenboom vakkundig verwijderd. Het was een moeilijke beslissing want ik was dol op de boom maar het kon niet meer anders. Het bijzondere is dat ze het Duurzame en Persoonlijke echt waar maken. Er wordt heel goed meegedacht voor een passende oplossing en met veel geduld omgegaan met mijn emotionele afscheid van de boom. Nu heb ik nog een paar leuke schijven in de tuin waar ik vaak naar kijk.

Maurits

Uitermate vakkundige en betrouwbare vakman/hovenier. Het geheel is tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Goede communicatie en zeer nette werker die zich correct aan de afspraken houdt.

Niels

Bijzonder goede ervaringen. Contact via tel/ app was efficiënt, prijs concurrerend en de werkzaamheden zijn uitgevoerd zonder enige op- of aanmerkingen mijnerzijds. Roel is vriendelijk doch professioneel. De werkzaamheden bestonden uit het vellen en afvoeren van een grote Douglas (20m+) die dicht op het huis stond.

Ton

Geweldig werk. Joel heeft in een ochtend met zijn 2 collega's mijn twee populieren voor de helft ingekort en alle zaken perfect opgeruimd en meegenomen. Plezierige manier van werken en communiceren. Aanrader!

Martin

Dit is een vakman waar je blij van wordt! Vlotte communicatie en betaalbaar. De klus (het verwijderen van een boom) gebeurde snel en zorgvuldig. We hadden afgesproken dat ik zelf de takken zou afvoeren, maar omdat ze toch een hakselaar bij zich hadden boden ze aan om deze direct te verwerken, zonder meerkosten. Dat heb ik goedgemaakt met een dikke fooi ;-).

Ton

Zeer correct in de communicatie, erg klantvriendelijk. Ze waren snel en veilig (beschermende kleding). Ook de buren - waar ze af en toe heen moesten - waren zeer te spreken over hun werkwijze. Absoluut een aanrader. Goede prijs/kwaliteit en erg goed werk afgeleverd. Toppie.

Anoniem

Een echte pro die snel en netjes werkt. Zijn prijsstelling is ook goed. Ik zou m zo weer inhuren.

Wim

Goed en netjes

Wim

Goed en netjes

Anoniem

Roel en zijn collega hebben een uitstekende klus gedaan. Het was een flinke klus en het weer zat tegen, maar ze gaven geen krimp en werkten hard en zorgvuldig door. Zeer tevreden en wij gaan bij nieuwe klussen graag weer in zee met Bewust Boomverzorging. Daarnaast zijn het nette en sympathieke gasten.

M. de Jong

Wij hadden 2 bomen te snoeien, we zijn heel tevreden! Er is snel en netjes gewerkt en ook voor een goede prijs! Zeker een aanrader.

Pim

Uistekend. Klus viel wat tegen en was meer werk maar hebben dit perfect uitgevoerd. Echte vakmannen en zal ze zker weer uitnodigen.

Bob

Vakkundig werk geleverd, efficiënt gewerkt, goede prijs, vriendelijke mensen

Anoniem

Roël heeft me geweldig uit de brand geholpen. Eigenlijk kon hij niet, maar met wat inspanning van zijn kant is het toch gelukt op zeer korte termijn de werkzaamheden tot tevredenheid uit te voeren.

Anoniem

Echte vakmannen, gaan heel precies en vakkundig te werk. Zeer tevreden!

Nick

Zeer correcte vaklui, die weten waar ze mee bezig zijn. Prijsbewust, op tijd en zorgvuldig bij het opruimen van al het afval. Gaan in toekomst zeker nog meer bomen voor mij snoeien en/of kappen.

Steven

De opdracht is in alle opzichten prettig verlopen. Duidelijk in afspraken, snel tot plan gekomen, prettig contact, werk verliep volgens plan en problemen die zich voordeden onderweg werden vlot opgelost

Jaap

Ik ben zeer tevreden over Bewust Boomverzorging. De boom die moest worden gekapt stond op een lastig te benaderen plek en er moest rekening worden gehouden met 2 schuren. Bewust Boomverzorging heeft het karwei snel en vakkundig geklaard tegen een schappelijke prijs en op korte termijn. Als extra service, werd ter plekke nog een dode tak verwijderd. Ook de communicatie met Bewust Boomverzorging verliep soepel en vlot. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen en zou ze volgende keer opnieuw inhuren!

Ton

Roël heeft snel gereageerd op onze aanvraag en heeft na telefonisch overleg de werkzaamheden met prijs netjes bevestigd per mail. Duidelijkheid en een nette prijs waren dan ook de doorslag om de opdracht aan Roël te geven.Over de werkzaamheden (snoeien boom met 2 man) zijn we zeer tevreden. Vriendelijke mannen die in goed overleg de werkzaamheden uitvoeren en de tuin opgeruimd achterlaten. Fijn dat deze vakmensen toch nog bestaan. Familie. Overmeer Bergschenhoek

Anoniem

Prima. Klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd door een kundige en betrouwbare boomverzorger.

Ton

Zeer capabele en goed gemanierde heren. Nette afspraken gemaakt. Zeer tevreden!

Hans

Een hele goede vakman . Komt zijn afspraken na. Werk prima uitgevoerd tegen een prima prijs . Na afloop alles netjes achtergelaten . We kunnen deze vakman zeker aanbevelen . H.l.g. van Bekkum . de Meern

Does

Top! Denkt mee, is flexibel, communiceert goed voor- en achteraf, werkt veilig en geeft goed advies. Volgende keer bel ik hem weer op bij een klus!

Ook een prettige ervaring met Bewust Boomverzorging?

Vul het onderstaande formulier in om ons een recensie te sturen.

U kunt mij bellen voor alles in uw tuin wat leeft.

Bel me op 0640798378 of neem contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte.
Ik ben voornamelijk werkzaam in midden Nederland maar kan overal komen.

logo-bewust-boomverzorging

De hoge bomen zijn in samenhang met een belendende boom gesnoeid en vormen nu één geheel. Verder is er weer licht en ruimte gekomen in de tuin zonder dat er kaalslag is opgetreden Wij zijn blij met Roël.

Klaas en Madeline

logo-bewust-boomverzorging

Meteen een afspraak gemaakt en een goede prijsafspraak. Keurig gewerkt, vakkundig, prettig in de omgang en een broodje bal na afloop gegeten in de tuin. Een echte aanrader om deze vakman in te schakelen.

Martin Onno en Felix

logo-bewust-boomverzorging

Roël heeft een uit de kluiten gewassen laurier in onze achtertuin grondig gesnoeid. Offerte vooraf duidelijk en goed geprijsd, communicatie prettig en snel. Snoei afval volledig opgeruimd, tuin erg netjes achtergelaten. Volgend jaar mag Roel weer komen!

Marieke

logo-bewust-boomverzorging

Roël, is een prettige man met veel vakkennis. Hij heeft mijn beide bomen weer mooi in vorm gesnoeid. Duidelijke communicatie, goede prijs en vakwerk. Top dus.

K.Engberts

logo-bewust-boomverzorging

Ik was echt superblij met Roël! Ze hebben de klus in 1 dag geklaard, terwijl anderen beweerden er 2 volle dagen voor nodig te hebben. Als je een boomverzorger nodig hebt, zou ik Roël zeker aanbevelen. Als mijn kastanjes weer aan de beurt zijn vraag ik hem sowieso!

M. Remmelink

logo-bewust-boomverzorging

Onze treurberk is weer helemaal blij. Mooi in model, vakwerk door geweldige mensen, die voor een nette prijs ook nog eens de boel netjes achterlaten.

A. Dubbeldam

logo-bewust-boomverzorging

Goede communicatie, snel uitgevoerd, goede uitvoering.

Jeroen

logo-bewust-boomverzorging

Een hele goede vakman . Komt zijn afspraken na. Werk prima uitgevoerd tegen een prima prijs . Na afloop alles netjes achtergelaten . We kunnen deze vakman zeker aanbevelen . H.l.g. van Bekkum . de Meern

Hans

logo-bewust-boomverzorging

Klantvriendelijk, betrouwbaar, netjes, professioneel en goede prijs.

Lotte

logo-bewust-boomverzorging

Zeer capabele en goed gemanierde heren. Nette afspraken gemaakt. Zeer tevreden!

Anoniem

logo-bewust-boomverzorging

Prima. Klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd door een kundige en betrouwbare boomverzorger.

Jaap

logo-bewust-boomverzorging

Roël heeft snel gereageerd op onze aanvraag en heeft na telefonisch overleg de werkzaamheden met prijs netjes bevestigd per mail. Duidelijkheid en een nette prijs waren dan ook de doorslag om de opdracht aan Roël te geven.Over de werkzaamheden (snoeien boom met 2 man) zijn we zeer tevreden. Vriendelijke mannen die in goed overleg de werkzaamheden uitvoeren en de tuin opgeruimd achterlaten. Fijn dat deze vakmensen toch nog bestaan.

Ton

logo-bewust-boomverzorging

Ik ben zeer tevreden over Bewust Boomverzorging. De boom die moest worden gekapt stond op een lastig te benaderen plek en er moest rekening worden gehouden met 2 schuren. Bewust Boomverzorging heeft het karwei snel en vakkundig geklaard tegen een schappelijke prijs en op korte termijn. Als extra service, werd ter plekke nog een dode tak verwijderd. Ook de communicatie met Bewust Boomverzorging verliep soepel en vlot. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen en zou ze volgende keer opnieuw inhuren!

Anoniem

logo-bewust-boomverzorging

De opdracht is in alle opzichten prettig verlopen. Duidelijk in afspraken, snel tot plan gekomen, prettig contact, werk verliep volgens plan en problemen die zich voordeden onderweg werden vlot opgelost

Steven

logo-bewust-boomverzorging

Zeer correcte vaklui, die weten waar ze mee bezig zijn.
Prijsbewust, op tijd en zorgvuldig bij het opruimen van al het afval.
Gaan in toekomst zeker nog meer bomen voor mij snoeien en/of kappen.

Nick

logo-bewust-boomverzorging

Echte vakmannen, gaan heel precies en vakkundig te werk. Zeer tevreden!

Wim

logo-bewust-boomverzorging

Roël heeft me geweldig uit de brand geholpen. Eigenlijk kon hij niet, maar met wat inspanning van zijn kant is het toch gelukt op zeer korte termijn de werkzaamheden tot tevredenheid uit te voeren.

Anoniem

logo-bewust-boomverzorging

Uistekend. Klus viel wat tegen en was meer werk maar hebben dit perfect uitgevoerd. Echte vakmannen en zal ze zeker weer uitnodigen.

Pim

logo-bewust-boomverzorging

Vakkundig werk geleverd, efficiënt gewerkt, goede prijs, vriendelijke mensen

Bob

logo-bewust-boomverzorging

Wij hadden 2 bomen te snoeien, we zijn heel tevreden! Er is snel en netjes gewerkt en ook voor een goede prijs! Zeker een aanrader.

M de Jong

logo-bewust-boomverzorging

Roel en zijn collega hebben een uitstekende klus gedaan. Het was een flinke klus en het weer zat tegen, maar ze gaven geen krimp en werkten hard en zorgvuldig door. Zeer tevreden en wij gaan bij nieuwe klussen graag weer in zee met Bewust Boomverzorging. Daarnaast zijn het nette en sympathieke gasten.

Anoniem

logo-bewust-boomverzorging

Zeer correct in de communicatie, erg klantvriendelijk. Ze waren snel en veilig (beschermende kleding). Ook de buren - waar ze af en toe heen moesten - waren zeer te spreken over hun werkwijze. Absoluut een aanrader. Goede prijs/kwaliteit en erg goed werk afgeleverd. Toppie.

Ton

logo-bewust-boomverzorging

Een echte pro die snel en netjes werkt. Zijn prijsstelling is ook goed. Ik zou m zo weer inhuren.

Melies

logo-bewust-boomverzorging

Fantastisch werk geleverd op heel kort termijn, heel professioneel en alles netjes achtergelaten.

Pauline

logo-bewust-boomverzorging

Bijzonder goede ervaringen. Contact via tel/ app was efficiënt, prijs concurrerend en de werkzaamheden zijn uitgevoerd zonder enige op- of aanmerkingen mijnerzijds. Roel is vriendelijk doch professioneel.

De werkzaamheden bestonden uit het vellen en afvoeren van een grote Douglas (20m+) die dicht op het huis stond.

Niels

logo-bewust-boomverzorging

Dit is een vakman waar je blij van wordt! Vlotte communicatie en betaalbaar. De klus (het verwijderen van een boom) gebeurde snel en zorgvuldig. We hadden afgesproken dat ik zelf de takken zou afvoeren, maar omdat ze toch een hakselaar bij zich hadden boden ze aan om deze direct te verwerken, zonder meerkosten. Dat heb ik goedgemaakt met een dikke fooi ;-

Martin

logo-bewust-boomverzorging

Geweldig werk. Joel heeft in een ochtend met zijn 2 collega's mijn twee populieren voor de helft ingekort en alle zaken perfect opgeruimd en meegenomen. Plezierige manier van werken en communiceren. Aanrader!.

Ton

logo-bewust-boomverzorging

Roël is prettig in de communicatie, kon snel schakelen en heeft goed werk geleverd. Daarnaast bood hij ook een goede prijs aan. Aanrader!

Joost

logo-bewust-boomverzorging

4 juni 2018 treurwilg getrimp.100%tevreden geen blaadje meer te vinden!! Hard werkers alexander en de engelsman top!!

Petri

logo-bewust-boomverzorging

De mannen kwamen keurig op tijd. Werkten professioneel, binnen de opgegeven tijd en prijs, ruimden alles op en hadden geen tijd voor koffie omdat ze weer op tijd bij de volgende klant wilden zijn. Tja...als alle jonge vaklui zo werken dan staat dit land er puik voor.

Peter

logo-bewust-boomverzorging

Uitermate vakkundige en betrouwbare vakman/hovenier. Het geheel is tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Goede communicatie en zeer nette werker die zich correct aan de afspraken houdt.

Maurits

logo-bewust-boomverzorging

Top werk, leeg halen van de tuin is zeer snel gedaan en mooi grasveld voor terug gekomen. Ook nog een terrasje aangelegd.

Frank

Bewust Boomverzorging

 Roël Joles

0640798378

 

Alexander Kosterman

0613091684

 

Boswijklaan 5C

3941 ZM Doorn

info@bewustboomverzorging.nl

 

 IBAN: NL36 INGB 0702 8410 99 t.n.v. RC Joles

Kvk: 66066794

BTW ID: NL002324255B22