Bas

We hadden de verbouwing achter de rug en toen kwam de tuin. Een flinke boom stond nu nog voor onze uitbouw. M'n collega tipte me Roel. In goed overleg begon hij met de klus. Na 3 uurtjes was hij klaar. Echt top! Accuraat en professioneel te werk. Prettig in de communicatie ook. Aanrader!

Dieko

Nadat de verhuizing was afgerond, was het tijd om de tuin aan te pakken. Een belangrijk punt daarin was het verwijderen van een grote boom. Via wat vrienden van de hockeyclub kwam ik bij Roël uit. Na de eerste kennismaking en uitgebreide toelichting van wat hij ging doen, heeft hij vervolgens zeer kundig en bekwaam de boom in nog geen dag weten te verwijderen. Roël heeft laten zien dat hij hierin ervaring heeft en ik zou hem dan ook zeker aanraden.

Noordman

Had wat expertise nodig om ruimte vrij te maken in mijn achtertuin, dit m.b.t. het snoeien van een heg en het verwijderen van een boom. Kwam via via bij het bedrijf van Roël Joles terecht. Hij gaf me uitgebreid en vriendelijk advies en klaarde de klus sneller dan gedacht. Uitstekende vakman, zou hem zo aan iemand doorverwijzen.

Kimby

Onze boom achterin de tuin blokkeerde het zeldzame zonnetje, dus hij moest eruit! Dat was voor ons uiteraard niet te doen, dus via mijn collega de tip gekregen contact op te nemen met Roël. Wij zijn enorm tevreden. Roël is een echte vakman, maar daarnaast ook vriendelijk, betrouwbaar en werkt de boel netjes af. Wat ons betreft een echte aanrader! Fijn Roël, bedankt! Wij zitten heerlijk in de volle zon deze zomer!

Kirvis

Roël heeft bij ons de lindeboom achter in onze tuin gesnoeid. Hij kwam met een heel arsenaal aan gereedschap en zat binnen de kortste keren in de top! Hij kon ons goed advies geven over het snoeiproces en over de vorm die de boom het beste kon krijgen. Hij was met de klus die ons onmogelijk leek in een klein uurtje klaar. Klasse!

Sjaak en Cora

De boom in ons achtertuintje werd te groot; hij nam te veel (zon)licht weg. Wij zagen Roël een boom neerhalen bij onze buren. Hij kon toen direct bij ons de situatie bekijken. Korte tijd daarna heeft Roël onze boom gekapt. Meestal gaan snel werken en kwaliteit niet samen, maar bij Roël wel. Een echte vakman!

Martin, Onno & Felix

Roel via marktplaats gevonden, eigenlijk had hij mij gevonden omdat ik een foto had geplaatst om een grote conifeer van ruim 20 meter te laten verwijderen. Meteen een afspraak gemaakt en een goede prijsafspraak. De boom was er in een ochtend uit, keurig gewerkt samen met mijn zonen, erg goede uitleg naar mijn zonen van 17 jaar zodat hij in de boom kon blijven en zij de motorzaag konden bijvullen met olie en benzine. Keurig gewerkt , vakkundig, prettig in de omgang en een broodje bal na afloop gegeten in de tuin. Een echte aanrader om deze vakman in te schakelen.

Klaas en Madeline

We hebben Roël benaderd om een paar hoge bomen te snoeien. Samen door de tuin lopend en onze wensen besprekend is dat aangevuld met ander snoei- en rooiwerkzaamheden. De hoge bomen zijn in samenhang met een belendende boom gesnoeid en vormen nu één geheel. Verder is er weer licht en ruimte gekomen in de tuin zonder dat er kaalslag is opgetreden: gespaard wat gespaard kon worden en geschoond om leuke borders te maken. Gezien de grond structuur (stugge klei) wordt die volgend voorjaar eerst vakkundig door Roël verbeterd. De beplanting die we nog gaan uitzoeken zal door Roël worden afgehaald bij het tuincentrum en aansluitend op de grondverbetering door Roël geplant worden. Wij zijn blij met Roël.

H.l.g. van Bekkum . de Meern

Een hele goede vakman . Komt zijn afspraken na. Werk prima uitgevoerd tegen een prima prijs . Na afloop alles netjes achtergelaten . We kunnen deze vakman zeker aanbevelen

A. Dubbeldam

Onze treurberk is weer helemaal blij. Mooi in model, vakwerk door geweldige mensen, die voor een nette prijs ook nog eens de boel netjes achterlaten.

D. Does

Top! Denkt mee, is flexibel, communiceert goed voor- en achteraf, werkt veilig en geeft goed advies. Volgende keer bel ik Roël weer op bij een klus!

M. Remmelink

Ik was echt superblij met Roël! Ik had al een paar offertes aangevraagd maar vond de prijzen steeds veel te hoog, of ik had geen goed gevoel bij de vakman. Roël kwam al heel snel kijken hoe het er in het echt uit ziet en we hebben meteen een datum gepland. Voor die tijd heb ik nog met hem gebeld om het een en ander te wijzigen, en op mijn plannen dacht Roël heel goed mee. De dag zelf kwam met 2 mannen, beide ook heel aardig en professioneel. Ze hebben de klus in 1 dag geklaard, terwijl anderen beweerden er 2 volle dagen voor nodig te hebben. Als je een boomverzorger nodig hebt, zou ik Roël zeker aanbevelen. Als mijn kastanjes weer aan de buurt zijn vraag ik hem sowieso!

K.Engberts

Roël, is een prettige man met veel vakkennis. Hij heeft mijn beide bomen weer mooi in vorm gesnoeid. Duidelijke communicatie, goede prijs en vakwerk. Top dus.

Marieke

Roel heeft een uit de kluiten gewassen laurier in onze achtertuin grondig gesnoeid. Offerte vooraf duidelijk en goed geprijsd, communicatie prettig en snel. Snoei afval volledig opgeruimd, tuin erg netjes achtergelaten. Volgend jaar mag Roel weer komen!

Ook een prettige ervaring met Bewust Boomverzorging?

Vul het onderstaande formulier in om ons een recensie te sturen.

U kunt mij bellen voor alles in uw tuin wat leeft.

Bel me op 0640798378 of neem contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte.
Ik ben voornamelijk werkzaam in midden Nederland maar kan overal komen.

logo-bewust-boomverzorging

 

Een flinke boom stond nu nog voor onze uitbouw. Mijn collega tipte me Roel. In goed overleg begon hij met de klus. Na 3 uurtjes was hij klaar. Echt top!

Bas

logo-bewust-boomverzorging

Roël Joles gaf me uitgebreid en vriendelijk advies en klaarde de klus sneller dan gedacht. Uitstekende vakman, zou hem zo aan iemand doorverwijzen.

Noordman

logo-bewust-boomverzorging

Na de eerste kennismaking en uitgebreide toelichting van wat Roël ging doen, heeft hij vervolgens zeer kundig en bekwaam de boom in nog geen dag weten te verwijderen.

Dieko

logo-bewust-boomverzorging

Wij zijn enorm tevreden. Roël is een echte vakman, maar daarnaast ook vriendelijk, betrouwbaar en werkt de boel netjes af. Wat ons betreft een echte aanrader!

Kimby

logo-bewust-boomverzorging

De hoge bomen zijn in samenhang met een belendende boom gesnoeid en vormen nu één geheel. Verder is er weer licht en ruimte gekomen in de tuin zonder dat er kaalslag is opgetreden Wij zijn blij met Roël.

Klaas en Madeline

logo-bewust-boomverzorging

Meteen een afspraak gemaakt en een goede prijsafspraak. Keurig gewerkt, vakkundig, prettig in de omgang en een broodje bal na afloop gegeten in de tuin. Een echte aanrader om deze vakman in te schakelen.

Martin Onno en Felix

logo-bewust-boomverzorging

Roël heeft een uit de kluiten gewassen laurier in onze achtertuin grondig gesnoeid. Offerte vooraf duidelijk en goed geprijsd, communicatie prettig en snel. Snoei afval volledig opgeruimd, tuin erg netjes achtergelaten. Volgend jaar mag Roel weer komen!

Marieke

logo-bewust-boomverzorging

Roël, is een prettige man met veel vakkennis. Hij heeft mijn beide bomen weer mooi in vorm gesnoeid. Duidelijke communicatie, goede prijs en vakwerk. Top dus.

K.Engberts

logo-bewust-boomverzorging

Ik was echt superblij met Roël! Ze hebben de klus in 1 dag geklaard, terwijl anderen beweerden er 2 volle dagen voor nodig te hebben. Als je een boomverzorger nodig hebt, zou ik Roël zeker aanbevelen. Als mijn kastanjes weer aan de beurt zijn vraag ik hem sowieso!

M. Remmelink

logo-bewust-boomverzorging

Onze treurberk is weer helemaal blij. Mooi in model, vakwerk door geweldige mensen, die voor een nette prijs ook nog eens de boel netjes achterlaten.

A. Dubbeldam

Bewust Boomverzorging

Roël Joles

0640798378

Boswijklaan 5C

3941 ZM Doorn

info@bewustboomverzorging.nl

IBAN: NL36 INGB 0702 8410 99 t.n.v. RC Joles

Kvk: 66066794

BTW nummer: NL218566530B01